シンガポールで買ってきた
TWG TEA MOOK CAKE
少しずついただいてみました♪
CONSTELLATION-This iconic signature of the mid-autumn festival holds within
a golden crust a smooth and elegant brown lotus filling infused with Singapore Breakfast
Tea, a scattering of roasted melon seeds and an embedded salted egg yolk heart.
こちらは蓮の実餡に塩漬け卵黄が 入ったいわゆる traditionalな月餅 ロースとメロンの種が香ばしさを 添えてくれます^^ |
filled with smooth white lotus paste infused with Silver Moon Tea and scattered with
wild berries, enveloping a flavourful red fruit marmalade heart.
ベリー系の風味が 感じられます♪ |
DRAGON-A celestial moment of indulgence, a sumptuous chocolate brown crust
filled with a velvety smooth lotus paste infused with 1837 Black Tea and sprinkled
with chocolate chips, enclosing a heart of zesty orange marmalade.
これはチョコレートケーキ みたいでちょっと驚いた一品! |
smooth Moonlight Night Tea infused lotus paste, encasing a scrumptious candied
chestnut heart.
これはマンゴーやマロンが 入っていて やはりケーキのようなお味! |
やはり、基本的に紅茶に合わせることが考えられた月餅でした♪
所変われば品変わるですねー^^
所変われば品変わるですねー^^
0 件のコメント:
コメントを投稿